Training

Ontdek hoe jij jouw talenten met vertrouwen inzet

Heb je het idee dat je niet al je talenten inzet en maximaal benut? Tijdens deze training werk je aan zelfinzichten die je in staat stellen je talenten optimaal te gebruiken. Je onderzoekt alle aspecten van je persoonlijkheid en je leert deze effectief in te zetten. We werken volgens een beproefd model voor mannelijke zelfontwikkeling. Ook zijn de andere mannen in de groep jouw klankbord.

Wanneer we spreken over leiderschap kijken we automatisch naar de top van de politiek en het bedrijfsleven. Leiderschap gaat wat mij betreft over leiderschap hebben over jezelf. De moed die nodig is om je te ontwikkelen en dat als iets positiefs zien in deze uitdagende en veeleisende wereld. Daarbij is het de uitdaging om trouw te blijven aan jezelf. Maar hoe doe je dat? Dat leer je in deze training.

Rationele en intuïtieve kwaliteiten in balans
De wereld vraagt van jou als man om je rationele (IQ) en intuïtieve (EQ) kwaliteiten meer in balans te brengen, met als resultaat dat je authentiek bent. De ervaring leert dat de kwaliteit van leven en werken toenemen als je meer authentiek durft te zijn.

Wat levert deze training mij op?
- Je brengt focus aan op dingen die voor jou belangrijk zijn
- Je maakt een persoonlijk manifest
- Je leert jezelf beter kennen
- Je communiceert directer en duidelijker
- Je hebt meer inlevingsvermogen

Voor en door mannen
Het belang van ondersteuning door andere mannen wordt nog vaak onderschat. Tijdens deze training maken we gebruik van de unieke eigenschappen van een groep mannen bij elkaar. Zij hebben een motiverend effect op je, waardoor je grote stappen kunt maken in je ontwikkeling. In deze training tref je dan ook geen theoretische beschouwingen, maar ervaringsgerichte en concrete oefeningen waarmee je direct resultaat boekt.

Deze training gaat over persoonlijk leiderschap, je hoeft dus geen leidinggevende te zijn.

Praktisch
Selecteer de data hieronder
Tijden: 9:30- 17:00
Investering €595,- (ex BTW)

Powered by