Coaching

Vergroot je impact.

Waarom coaching?
Voor wie het idee van coaching in de zweverige hoek zit, maak je geen zorgen. We bieden praktische en ervaringsgerichte coaching. Onze coaching is doelgericht en we gebruiken situaties uit jouw praktijk. Tijdens ons gesprekken dagen we je uit om te reflecteren op je gedrag en overtuigingen. We helpen je verschillende leiderschapsstijlen te ontwikkelen. Je ontwikkelt je tot een stevige leider en bent beter in staat om om te gaan met verschillende leiderschaps- uitdagingen.

Logische niveaus Bateson

Praktische aanpak
We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te bepalen of er een klik is. In dit eerste gesprek ervaar je direct onze stijl van coachen. We verkennen de coachvraag en doelen die je wilt bereiken. Indien er een klik is, stellen we een overeenkomst op waarin we je vraag en doelen verder specificeren. We werken vervolgens doelgericht naar de realisatie van je doelen toe. Uiteraard zijn onze gesprekken vertrouwelijk.

Wat kun verwachten?
Je kunt denken aan de volgende doelen:
– Je inspireert anderen
– Je delegeert op natuurlijke wijze
– Je communiceert helder en duidelijk
– Je vergroot je inlevingsvermogen
– Je handelt sneller en makkelijker in lastige situaties
– Je vergroot je zelfvertrouwen
Deze doelen maken we concreet en meetbaar aan het begin van het traject.

Certificering
Coaching is een vak en we nemen dit vak serieus. De titel coach is niet beschermd, hierdoor kan iedereen deze titel voeren. Om die reden hechten we veel waarde aan onze certificering bij de Internationale Coaching Federation (ICF). In dit blog schrijven we daar meer over. Verder maken we gebruik van de klachtenprocedure van de ICF.

We ontmoeten je graag voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.